eFootball 25 Türkçe Spikerle Gelebilir

    eFootball 25 Türkçe Spikerle Gelebilir

    PES 2013 Türkçe spiker hâlâ dün gibi aklınızdadır. Eski günlerinden çok uzak olan PES serisi 2025 için güzel bir açıklama yaptı. Detaylar aşağıda!

    Birkaç yıl önce bizim yıllardır PES olarak bildiğimiz oyun, artık eFootball olarak yayınlanıyor. Eski popülerliğinden uzak olan ve artık daha çok E-spor ve Online oyuna odaklanan KONAMI'nin sevilen oyunu 2025 versiyonuyla alakalı heyecan verici bir duyuru yaptı. Bu duyuru Türk oyuncuları ilgilendirmekle beraber, uzun süredir oyun firmalarından görmeye alışık olmadığımız bir konu.


    eFootball 2025 ile Birlikte Türkçe Seslendirme Geliyor

    KONAMI bugün yaptığı açıklamayla oyunun 2025 versiyonuna Türkçe spiker ekleneceğini belirtti. Oyunun adınını PES olduğu zamanlarda yamalar ile beraber Türkçe spikerle oyunu oynayabilmek mümkün oluyordu. Bu tarihlerden sonra ilk defa Türkçe spiker desteği eFootball 2025 ile birlikte gelecek. Bildiğiniz üzere artık yeni eFootball oyunları gelmiyor, sadece oyunun adı ve içeriği güncelleniyor. Sonuç olarak 2025 güncellemesiyle beraber Türkçe spiker desteğine erişebileceğiz.


    KONAMI TFF ile Görüşüyor

    Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle görüşme halinde olan şirket, güncellemeyle beraber daha çok süper lig içeriği görebilmemiz mümkün olacak. Bu konuyu takip edeceğiz ve gelişmeleri yine sizlerle paylaşıyor olacağız. Türkçe spiker güncellemesinin muhtemelen 2024 Aralık ayı içerisinde geleceğini tahmin ediyoruz. Buna ek olarak da Türkçe spikerlerin isimlerinin Gökhan Abdik ve Müjdat Mustafa Muratoğlu olacağı sızdırıldı.

    Bu gelişmelerle beraber Türkiye'de daha fazla oyuncu kazanmak isteyen eFootball 25'in FC 25 karşısındaki rekabetini takip edeceğiz. Uzun yıllardır tekel konumunda olan FC 25'e UFL ve eFootball gibi sıkı rakipler şart!


    Önceki Haber
    FC 25 En İyi 25 Futbolcu Açıklandı

    FC 25 En İyi 25 Futbolcu Açıklandı

    1 hafta önce 6 dk okuma süresi

    En İyi 25 Oyuncunun Listesi EA Sports tarafından geliştirilen ve yayınlanan FC 25 ile ilgili detaylar artmaya devam ediyor. 20 Eylül 2024 tarihinde satışa sunulacak oyundaki en iyi 25 oyuncunun Overalleri belli oldu. Genel hatlarıyla Overal ne demek diye açıklayacak olursak bir oyuncunun becerilerinin ortalama sayısı diyebiliriz. Yani bir oyuncununun hızı, fiziği, tekniği ve birçok etken bir araya gelip, o oyuncunun puanını belirliyor. Kariyer modunda eğer oyuncunun yaşı ge

    Sonraki Haber
    BBL Esports İle Dark Passage Güçlerini Birleştirdi

    BBL Esports İle Dark Passage Güçlerini Birleştirdi

    6 gün önce 7 dk okuma süresi

    Türkiye’nin önde gelen espor organizasyonlarından biri olan BBL Esports, köklü espor takımı Dark Passage’ı bünyesine kattığını duyurdu. Bu gelişme, Türk espor sahnesinde büyük yankı uyandırırken, BBL Esports’un gücüne güç kattığı ve espor dünyasında iddiasını daha da artırdığı bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.   BBL Esports ve Dark Passage Ortaklığı BBL Esports, son yıllarda VAL

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim