Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    Bu haberimizde uzun zamandır merakla beklenen Arcane'nin 2. sezonu şerefine tüm Riot oyunlarda büyük bir etkinlik düzenleniyor detaylar için aşağıda ki makaleyi okuyabilirsiniz.

    Arcane Etkinliği Hakkında Yeni Bilgiler

    Riot Games, merakla beklenen Arcane dizisinin 2. sezonuyla birlikte büyük bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. İlk sezonu 2021 yılında çıkan Arcane, Riot Games'in bu tarz geniş kapsamlı etkinliklerle desteklediği önemli projelerinden biri oldu. Şimdi, 2. sezonun şerefine bir kez daha geniş bir kutlama yapılacak.

     

    Yeni sezonla birlikte, League of Legends, Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics (TFT) ve Valorant gibi Riot'un popüler oyunlarında yeni içerikler ve etkinlikler oyuncularla buluşacak.  Ayrıca, yakında çıkacak olan dövüş oyunu Project L (kod adıyla 2XKO) için de özel etkinlikler ve yenilikler planlanıyor. Bu etkinliklerin, Arcane evrenini oyun dünyasına daha da entegre etmesi ve hayranlara birçok yeni deneyim sunması bekleniyor. Riot Games'in, Arcane'in 2. sezonu ile birlikte tüm platformlarda kapsamlı bir içerik güncellemesi yaparak büyük bir kutlama atmosferi yaratacağı belirtiliyor.

     

    Riot Oyunları

    Riot Games, Arcane dizisinden tanıdığımız ve büyük ilgi gören Mel Medarda'nın annesi Ambessa Medarda'nın, League of Legends'a geleceğini duyurdu. Ambessa Medarda, dizideki güçlü duruşu ve stratejik zekâsıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise bir üst koridor dövüşçüsü olarak Vadiye adım atacak. Ambessa Medarda, Arcane'den oyuna uyarlanan ilk karakter olma unvanını taşıyor. Oyun içi model ve yetenek seti hakkında da detaylar paylaşılmaya başlandı, görseller ise büyük heyecan yarattı. Ambessa, Vadi'ye güçlü bir savaşçı olarak katılacak ve yüksek dayanıklılık ve hasar potansiyeli ile üst koridor oyuncularının yeni favorisi olmayı hedefliyor. Ambessa’nın gelişiyle birlikte, oyuncular Arcane evreninin önemli karakterlerinden birini doğrudan League of Legends, Legends of Runeterra ve Wild Rift içinde deneyimleyebilecek.

     

    League of Legends
    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Wild Rift

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    Ambessa'nın hem league of Legends'a gelmesi hem de Wild Rift'e gelmesiyle hikaye odaklı minimum oyunlar ekleneceğini de duyurmuş oldu. 

     

    Legends of Runeterra

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    League of Legends'a gelmesiyle birlikte Ambessa Legends of Runeterra'ya eklenecek ama aynı zamanda Warwick'te bunlardan biri olacak şimdilik Arcane'de olup olmayacağı konusunda sessiz kaldılar ancak topluluğun Warwick'in de dizide olacağını fragmanlarda doğrulamış oluyor.

     

    Legends of Runeterra, Warwick

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    ARAM

    ARAM modunu sevenler için, eski oyuncuların hatırlayabileceği nostaljik bir güncelleme getiriliyor. Bu güncelleme, daha önce "Kasap Köprüsü" adlı bir etkinlikte görülen harita gibi, Arcane temalı yeni bir haritayı içerecek. Bu harita, Piltover ve Zaun şehirlerini birbirine bağlayan köprüde geçecek şekilde tasarlanmış olacak. Haritanın Arcane dizisinden ilham aldığı belirtiliyor, bu nedenle görsel tasarımda Arcane'e özgü detaylar ve atmosfer bekleniyor.

    Ayrıca, sadece haritanın görsel tasarımı değil, oyunun oynanışında da bazı değişikliklerin olacağı ima ediliyor. Bu değişikliklerin ne olacağı henüz tam olarak açıklanmadı, ancak oyuncuların klasik ARAM modunda alıştıkları mekaniklere ek olarak yeni ve farklı özelliklerle karşılaşabilecekleri düşünülüyor.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Yeni Kozmetik İçerikler

    Riot Games, Arcane'in 2. sezonunun çıkışına paralel olarak, League of Legends'a yeni Arcane odaklı kozmetik içeriklerin geleceğini duyurdu. Bu içeriklerin hem fiyat hem de tema açısından çeşitlilik göstereceği ve oyunculara farklı seçenekler sunacağı açıklandı. Bazı kostümlerin oldukça pahalı olacağı belirtilse de, geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek uygun fiyatlı seçenekler de yer alacak.

    Arcane temalı kostümler arasında, özellikle "Arcane: Dövüşçü Vi" efsanevi kostümü öne çıkıyor. Bu ve benzeri kostümler, Arcane evreninden ilham alarak hazırlanacak ve bu kostümler, oyuncuların ilgisini çekecek şekilde tasarlandı. Riot Games, bu uygun fiyatlı kostümlerin görselleri hakkında daha fazla bilgi için oyunculara kaynaklar sundu.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Duyurulan bir diğer önemli detay ise Riot’un oldukça yüksek fiyatlı kostüm planları oldu. Ancak bu süper pahalı kostümlerin oyundaki bütçesi sınırlı oyunculara hitap eden içeriklerin yayınlanma hızını yavaşlatmayacağı vurgulandı. Riot, yayınlanacak tüm kostümlerin yalnızca %10’unun bu pahalı kategoride olacağını ve düşük bütçeli kostümlerin yayınlanmaya devam edeceğini garanti etti. Bu sayede, her türden oyuncuya hitap edecek içerikler sunulmuş olacak.

     

    Haşmetli Jinx Kostümü

    Bir diğer yenilik ise yeni bir kostüm nadirliği olan “Haşmetli” serisinin tanıtımı oldu. Haşmetli kostümler, diğerlerinden farklı olarak daha özel ve nadir olacak. Bu nadirliğe sahip ilk kostüm ise Jinx için tasarlandı. Haşmetli kostümler, oyuna eklenecek en nadir ve gösterişli kostümlerden biri olma özelliği taşıyor ve muhtemelen görsel açıdan oldukça dikkat çekici olacak.  Yeni Haşmetli kostüm serisinin ilk örneği, Arcane: Paramparça Jinx olacak. Bu kostüm, Jinx'in Arcane dizisindeki hikayesini anlatan üç farklı biçim ile gelecek. Her biçim, Jinx’in hayatındaki önemli dönemleri yansıtacak ve hem görsel hem de ses efektleriyle farklılaşacak. Oyuncular, biçimler arasında Ctrl+5 ile geçiş yapabilecek. Her biçimin kendine özgü replikleri de olacak.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Haşmetli kostümler, yeni tanıtılan Sunak sistemi ile edinilebilecek. Bu sistemde Kadim Kıvılcım adında bir birim kullanılacak, 1 Kadim Kıvılcım 400 RP karşılığında alınabilecek. Kostüm kazanma şansı %0.5 olsa da, 80. denemenizde (32.000 RP) garanti olarak kostümü kazanabileceksiniz. Ayrıca, zaten sahip olduğunuz içerikleri tekrar kazanma şansınız olmayacak, her zaman yeni içerikler kazanacaksınız. Arcane'in 2. sezonuyla birlikte gelecek olan bu yeni kozmetik içerikler, League of Legends evrenine taze bir soluk getirerek oyunculara hem bütçelerine uygun hem de benzersiz kostüm seçenekleri sunacak. Riot Games, bu içeriklerin her oyuncu kitlesine hitap edeceğini ve kozmetik çeşitliliğini artıracağını belirtti.

     

    Merkez Bitiricileri

    League of Legends'a gelen yeni içerik türü "merkez bitiricileri", oyuncuların tarzlarını karşılaşmanın sonunda özel görsel ve ses efektleriyle sergilemelerine olanak tanıyor. Kazanan takımdan rastgele bir oyuncunun kullandığı bitirici, tüm oyuncular tarafından izlenebilecek. İlk olarak Jinx ve Arcane temalı bir bitirici geliyor, ancak gelecekteki bitiriciler kostümlere bağlı olmayacak ve her şampiyonla kullanılabilecek. Bu bitiriciler, İhtişamlı Mağaza'da 250 İhtişamlı Öz karşılığında sunulacak. Riot Games, geri bildirimlere göre İhtişamlı Mağaza güncellemelerini optimize etmeyi planlıyor.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    2XKO

    Arcane'in 2. sezonu şerefine Jinx'te Riot'un yeni dövüş oyununa ekleniyor. Şu an için oyunun çıkış tarihi 2025'in ilk aylarında olması bekleniyor.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Teamfight Tactics ( TFT )

    TFT'nin yeni 13. setiyle birlikte Arcane ile ilgili bir çok karakteri görebileceğiz. Bunlardan ilk örneği Jinx'in küçüklüğü olan "Powder" oynanabilir bir karakter olarak eklenmesi olacak.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    Bunun yanında TFT için özel olarak yeni Chibi kostümü olan "Chibi Caitlyn" kostümü de oyuna gelmiş olacak.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    VALORANT

    Daha önceden Arcane'in 1. sezonuna özel olarak silah kaplaması "Arcane Sheriff" getirilmişti. Riot Games bu sefer 2. sezon için yeni bir silah kaplaması paketi getireceğini duyurmuş oldu. İlerleyen haftalar içinde tanıtımı yapılması bekleniyor.

    Tüm Riot Games Oyunlarına Arcane Etkinliği Geliyor

     

    En Uygun RP Nerden Alınır? 

    Yeni Etkinlik Kartı almak, Yeni gelecek şampiyon Ambessa'yı açmak veya gelecek olan Arcane kostümlerini veya yeni içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı League of Legends Riot Points RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    League of Legends 14.19 Yama Notları

    League of Legends 14.19 Yama Notları

    3 hafta önce 10 dk okuma süresi

    Yama Tablosu Dehşet Gecesi kostümleri ve Dünya Şampiyonası 2024 Viego 25 Eylül Çarşamba 21:00'da çıkış yapacak.   Yeni Mod: Ulti Büyü Kitabı Şampiyonlarınızı farklı bir oynanış ile deneyemliyebileceğini bu modda farklı şampiyonların ultilerini kullanarak eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz. Özellikle Otomatik çarp sistemi sayesinde bu modda orman kamplarını kolay bir şekilde alt edebileceksiniz. &nb

    Sonraki Haber
    Diablo IV: Vessel of Hatred Fragmanı Yayınlandı

    Diablo IV: Vessel of Hatred Fragmanı Yayınlandı

    8 saat önce 6 dk okuma süresi

    Diablo IV: Vessel of Hatred ile Gelen Yenilikler Diablo IV: Vessel of Hatred, oyunun mevcut yapısına yepyeni unsurlar ekleyerek oyun deneyimini daha da derinleştiriyor. Yeni içerikte, oyuncular paralı askerler, yeni zindanlar ve geliştirilmiş karakter ilerlemesi ile karşılaşacak. Paralı askerler, geniş yetenek ağaçlarıyla kişiselleştirilebilir ve oyuncuların oyun tarzlarına uyum sağlayacak şekilde şekillendirilebilir. Raheir, Varyana, Aldkin ve Subo gibi karakterler, oyuna yeni

    En son yorumlar
    TotsukaShop
    TotsukaShop
    Sonunda adam gibi güncelleme geliyor.
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim