Brawl Stars Elmas Nasıl Satın Alınır?

    Brawl Stars Elmas Nasıl Satın Alınır?

    Merhaba değerli İtemSatış.com ziyaretçileri. Bu içeriğimizde Brawl Stars elmas nedir? Brawl Stars elmas nasıl satın alınır? Sorularınıza detaylıca yanıt vermeye çalışacağız. İyi okumalar dileriz!

    Öncelikle Brawl Stars Hakkında Bilgi Verelim

    Brawl Stars Supercell tarafından geliştirilen ve 2018 yılında yayınlanan mobil çok oyunculu aksiyon oyunudur. Oyun içerisinde onlarca mod bulunmakta ve hepsi birbirinden farklı deneyim sunmaktadır. 90'a yakın sayıda brawler adı verilen karaktere sahip Brawl Stars'da eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Aşamalı yani rekabetçi modu da bulunan bu oyunda kesintisiz aksiyona hazır olun! Oyun sürelerinin çok kısa olması sebebiyle oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunmaktadır. IOS ve Android platformlarından oynanabilen oyuna henüz emülatörler ve Google Play Games aracılığıyla erişim mümkün değil.  Yani Brawl Stars oynamak istiyorsanız bir telefonunuz veya tabletiniz olmak zorunda.

     

    Brawl Stars Elmas Nedir? Ne İşe Yarar?

    Brawl Stars oyununda elmaslar oyun içi mağazada kullanılabilen para birimidir. Altın ve mücevherin aksine elmaslar gerçek parayla satılmaktadır. Tabii ki tek elde etme yöntemi nakit para ödemek değildir, oyun içi bazı görevleri tamamlayarak elmas elde edebilirsiniz. Brawl Stars nedir sorusunun cevabını öğrendiğinize göre Brawl Stars elmas ne işe yarar sorusunun cevabına geçelim;
    Bazı karakterleri açmanızı, kostümlere ve kartlara sahip olmanızı sağlar. DP katlayıcı veya altın satın almanızı da sağlayabilir. Yani çok yönlü bir kullanımı vardır ve size oyun içerisinde çeşitli avantajlar sağlayabilir.

    En güvenli şekilde Brawl Stars elmaslara nasıl ulaşabileceğinizi içeriğimizin devamında anlatıyor olacağız, lütfen okumaya devam edin!

     

    Brawl Stars Elmasları nasıl alınır?

    Biraz Brawl Stars'tan bahsettikten sonra gelelim bu elmasların nasıl satın alınabileceğine. Bunun için 2 yöntem vardır:

    1. Oyun İçi Mağazadan Alım: Bu oyundayken yapabileceğiniz fakat pahalı olan yöntemdir. Elmasları dolar kuru yüzünden normalden biraz pahalıya alabilirsiniz.
    2. İtemSatış'tan İndirimli Şekilde Almak: İtemSatış.com web sitesinde Brawl Stars elmas ürünleri %25 indirimli olarak satılmaktadır. Yani oyun içi mağazada 400₺ olan bir ürünü İtemSatış sayesinde 300₺'ye alabilirsiniz! İndirimli Brawl Stars elmas ürünlerine göz atmak için hemen yazar bölümündeki elmas bağlantısına tıklayın.

     

    İtemSatış'tan Brawl Stars Elmas Almak

    Az önce de bahsettiğimiz gibi İtemSatış, Brawl Stars elmaslarını indirimli satın almanın anahtarıdır. Aşağıda nasıl ucuza BS elmas satın alabileceğinizi anlatacağız.

    Eğer henüz İtemSatış'a üye olmadıysanız bu bağlantıya tıklayın ve kayıt olun. Bu işlemden sonra hesabınıza bakiye yüklemeniz gerekmektedir, onun için de bu bağlantıya tıklayın veya cüzdan simgenize tıkladıktan sonra "bakiye yükle" butonuna tıklayın. Hesabınıza Papara, PayTR, GPay, İninal, Tosla gibi popüler ödeme firmalarıyla bakiye yükleyebilirsiniz. Kredi kartı, banka kartı, havale, EFT ve ön ödemeli kartları bakiye yüklemek için kullanabilirsiniz. Eğer kredi kartı kullanıyorsanız ödemelerinizi taksitli olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Fakat taksit seçeneğinde komisyon oranları artmaktadır ve bu komisyonlar ödeme sağlayıcıları tarafından alınmaktadır.

    Bakiye yükledikten sonra Brawl Stars kategorisini bulun ve elmas yazan görsele tıklayın. Bu sayfadan fiyatları görüntüleyebilir ve satın alım yapabilirsiniz. Örneğin Brawl Pass Plus satın almak için ürün adına tıklayın ve detay sayfasındaki "hemen satın al" butonuna tıklayın.

    Satın alımı tamamlamak için oyuncu ID'nizi girmeniz istenir. ID girerken # ile başlamanız ve hesabınızın Supercell bağlı olması gerekmektedir. Örnek oyuncu ID'si şu şekilde olmalıdır: #2ABCDEF3

    Brawl Stars Elmas Nasıl Satın Alınır?

    Brawl Stars ID'nizi bulmak için ana menüdeyken sol en üstteki profl resminize tıklayın. Ardından profil fotoğrafınızın hemen altındaki # ile başlayan kısmı kopyalayın. ID, kullanıcı adıyla karıştırılmamalıdır.

    Bilgileri girip satın alımı tamamladıktan sonra siparişlerim sayfasından teslimat durumunu takip edebilirsiniz. Brawl Stars elmas yüklemeleri genelde 1-15 dakika içerisinde gerçekleşmektedir.


    Aşağıdaki görselden fiyatlarımızı görüntüleyebilirsiniz.

    Brawl Stars Elmas Nasıl Satın Alınır?


    Önceki Haber
    Brawl Stars Haritalar

    Brawl Stars Haritalar

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    1. Gem Grab (Elmas Kapmaca) Harita: Minecart Madness Strateji: Kontrol Alanı: Elmasların ortaya çıktığı merkezi kontrol edin. Bu alanı kaybetmemek için bir tank veya yüksek hasar veren bir brawler kullanabilirsiniz. Frank ve El Primo bu harita için iyi bir tercih olacaktır. Destek: Merkezde savaşan brawler'a destek olacak bir karakter kullanın. Bu destek karakteri, saldırıdan kaçınmak için engellerin arkasına saklanabilir ve gerektiğinde

    Sonraki Haber
    Valorant Ağustos 2024 Gece Pazarı Geliyor

    Valorant Ağustos 2024 Gece Pazarı Geliyor

    1 ay önce 4 dk okuma süresi

    Valorant gece pazarı Riot Games tarafından yıllardır düzenlenen bir etkinlik. Bu etkinlik sayesinde 6 adet rastgele Skin, rastgele oranda indirime giriyor ve çok daha ucuza kaplama sahibi olabiliyorsunuz. Genelde 2 ayda bir gelen bu etkinliğin gelmesine 1-2 gün kala açıklanıyor. İtemSatış olarak değerli kullanıcılarımıza bu bilgiyi erkenden ulaştırmaktayız. Discord sunucumuz, Instagram hesabımız ve Web site Banner alanlarımızdan gece pazarı ve benzeri önemli etk

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim