Hediye Gönderme Sistemi İtemSatış'ta

    Hediye Gönderme Sistemi İtemSatış'ta

    Sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatmak için yeni bir yol sunuyoruz! İtemSatış'ta, artık oyun ve Epin ürünlerini hediye olarak gönderebilirsiniz. Bu yeni özellik ile sevdiklerinizi mutlu etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    Hediye Gönderme Nedir?

    İtemSatış'ta hediye gönderme, kullanıcılarımızın oyun ve Epin ürünlerini başka bir kullanıcıya hediye edebilmesini sağlar. Bu özellik sayesinde sevdiklerinize sürpriz yapabilir ve onların oyun veya dijital dünya deneyimlerini daha keyifli hale getirebilirsiniz.

     

    Hediye Göndermenin Avantajları

    Neden hediye göndermeliyim diyorsanız;

    • Kolay ve Hızlı: Hediye göndermek için sadece birkaç saniye yeterlidir.
    • Sürprizler Yapın: Özel günlerde veya sıradan bir günde sevdiklerinize beklenmedik sürprizler yapın. Örneğin doğum günü olan arkadaşınıza jest yapın.
    • Geniş Ürün Yelpazesi: 2.500'den fazla ürün arasından seçim yapın. Eğer seçim yapamıyorsanız İtemSatış hediye kartını hediye gönderin ve seçim yapma işini hediye gönderdiğinzi kişiye bırakın!
    • Güvenli Sistemler: İtemSatış'ın güvenli ödeme ve gönderim sistemleri ile içiniz rahat olsun.


    Nasıl Hediye Gönderilir?

    • Ürün Seçimi: Hediye etmek istediğiniz ürünü seçin.
    • Hediye Seçeneğini Belirleme: Ürün sayfasında "Hediye Gönder" seçeneğini işaretleyin. Lütfen buna dikkat edin, eğer satın al butonuna basarsanız ürün size teslim edilir, hediye gönder butonuna tıklamalısınız.
    • Alıcı Bilgilerini Girin: Hediye göndermek istediğiniz kişinin bilgilerini girin. Ad ve e-posta bilgisi yeterlidir. Dilerseniz güzel bir açıklama da yazabilirsiniz.
    • Ödeme Yapın: Hesabınızdaki bakiyeyle ürünü hemen hediye gönderebilirsiniz. Eğer hesabınızda bakiye yoksa bu bağlantıdan bakiye yükleyebilirsiniz.
    • Gönderim Tamam: Hediye edilen ürün, alıcının e-posta adresine 1 dakika içerisinde iletilir.

     

    Hediye Gönderme Kuralları

    • Bir üründen yalnızca 1 adet hediye gönderebilirsiniz.
    • Günlük hediye gönderme limiti 2.500₺'dir. Tek seferde bu tutarı aşan hediye gönderebilirsiniz. Örneğin tek seferde 5.000₺'lik bir ürün hediye gönderilebilir. Fakat bu limit aşıldıktan sonra aynı gün içerisinde başka hediye gönderilemez.

     

    Hangi Ürünler Hediye Edilebilir

    İtemSatış'ta pek çok oyun ve Epin ürünü hediye edilebilir. Popüler oyunlar, özel Epinler ve daha fazlası arasından seçim yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Satın al butonunun yanında hediye gönder butonu çıkan tüm ürünleri hediye edebilirsiniz.


    Hediye gönderiminde iade veya değişim bulunmamaktadır. Gönderimden önceki sözleşmeyi mutlaka inceleyiniz.

     

    Hediye Gönderme Sistemi İtemSatış'ta


    Sonraki Haber
    TFT Başlangıç Rehberi

    TFT Başlangıç Rehberi

    2 ay önce 10 dk okuma süresi

    Teamfight Tactics (TFT): Stratejinin Tahtası Teamfight Tactics (TFT), League of Legends evreninde geçen ve Riot Games tarafından geliştirilen bir otobattler (otomatik savaş) oyunudur. TFT, oyuncuların bir dizi şampiyonu toplayarak, geliştirerek ve savaşarak birinci gelmeye çalıştığı rekabetçi bir oyun modu sunar. Bu makalede, TFT'nin temel dinamikleri, şampiyon sınıfları ve komboları hakkında ayrıntılı bilgi sunacağız.   TFT Nasıl Oynanır? TFT, 8 oyuncun

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim