LoL RP Fiyatları 2024

    LoL RP Fiyatları 2024

    Merhaba değerli İtemSatış ziyaretçileri. Bu içeriğimizde sizlerle League of Legends RP fiyatlarını 2024 özelinde değerlendireceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

    Öncelikle biraz League of Legends oyunundan bahsedelim. Oyuncular arasında LoL olarak bilinen bu oyun Riot Games tarafından Ekim 2009 tarihinde geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. MOBA türündeki bu oyun Dota 2 ve Warcraft III esintileri taşımaktaydı. İlham kaynağı olan oyunlara benzer bir yapıda oluşturulmuş ve yıllar süren geliştirme sürecinde yüz milyonlarca oyuncu tarafından oynanmıştır. Sürekli olarak güncellenmesi ve yeni şampiyonlar eklenmesi sebebiyle kendini oynatmayı başarmıştır. Sihirdar vadisi adını verdikleri haritada ortalama olarak 30-40 dakika arasında kesintisiz eğlence sunan LoL, artık eski popülaritesinde değil. Oyunun eskimesi ve oyuncuların artık başka oyunlara yönelmesi sebebiyle eski oyuncu sayısında bir miktar kayıp yaşadı. Fakat yine de kemik kitlesini elinde tutmayı başaran LoL, Espor etkinlikleriyle keyifli izleme deneyimleri de sunmakta. Dereceli ve Aram en çok oynanan LoL modlarıdır, dereceli oyunlarda rekabet seviyesi çok üst düzeydir ve kazanabilmek için büyük tecrübeye sahip olmalısınız. Toplamak gerekirse arkadaşlarınızla beraber güzel vakit geçirmek istiyorsanız bu oyun sizin için güzel bir tercih olacaktır.

     

    LoL RP nedir?

    League of Legends'ta oyun içi bir mağaza bulunur. Bu mağazada şampiyonlar, kostümler, takviyeler, sandıklar, anahtarlar ve hesap taşıma ögeleri satışa sunulur. Tüm ürünlerin fiyatı Riot Points ile belirlenir. Riot Points ise RP'nin kısaltmasıdır, oyuncular genellikle kısatlmayı tercih etmektedir. RP satın almanın tek yolu ise gerçek paradır. Gerçek para karşılığında mağazadan RP satın alırsınız ve bunu daha sonra içerik satın alırken harcarsınız. RP satın almak için ise 2 yöntem bulunuyor, 1. yöntemde doğrudan oyun içerisinden kredi kartıyla ödeme yapmak, 2. yöntem ise İtemSatış'tan RP kodu satın almaktır. 2. Yöntem hem daha uygun fiyatlı, hem de daha çeşitli ödeme yöntemlerine sahip olduğundan dolayı daha kolaydır. İçeriğimizin devamından nasıl İtemSatış'tan RP satın alabileceğinizi anlatıyor olacağız.

     

    2024 League of Legends (LoL) RP Fiyatları

    Geçtiğimiz 3 yıl boyunca RP fiyatlarına çok büyük oranda zam geldi. Hatta bazı dönemlerde gelen zamlar fiyatlara yansımadı fakat o para karşılığında alabileceğiniz RP miktarı azaltıldı. Güncel 2024 LoL RP fiyatları ise aşağıda yer almaktadır.

    • 210 RP: 33₺
    • 850 RP: 130₺
    • 1675 RP: 250₺
    • 3125 RP: 450₺
    • 5000 RP: 700₺
    • 10.275 RP: 1400₺


    Bu fiyatlar LoL oyun içi mağazada geçerlidir ve zamları Riot Games belirlemektedir. Genellikle zamdan 15-20 gün önce oyunculara duyuru yapar ve olası mağduriyetlerin önüne geçer. Aynı zamanda İtemSatış Discord ve Instagram hesaplarında da zam duyuruları yapılmaktadır. Bu fiyatlardan %10 daha ucuza RP satın almak için okumaya devam edin.


    İtemSatış 2024 LoL RP Fiyatları

    Oyun içi fiyatlara göre %10 daha uygun fiyat garantisi İtemSatış'ta. En uygun fiyatlarla League of Legends RP satın almak istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz! İşte İtemSatış 2024 LoL RP fiyatları:


    Yukarıdaki fiyatlarla LoL RP satın almak için hemen aşağıdaki linke tıklayın. 7/24 anında teslimat, %100 orijinal Epin kodları ve çeşitli ödemese seçeneklerinden faydalanın! Üstelik kredi kartınız varsa taksitle RP satın alabilirsiniz.
    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

     

    RP Satın Almanın Avantajları Nedir?

    1. Kostümler ve Görsel Özelleştirmeler
    RP
    ile oyundaki şampiyonlar için kostümler satın alabilirsiniz. Bu kostümler, şampiyonların görünümünü ve bazı durumlarda ses efektlerini ve yetenek görsellerini değiştirir, oyun deneyiminizi kişiselleştirmenizi sağlar. Bunun yanı sıra daha havalı ve farklı gözükmenizi sağlar.

     

    2. Şampiyonlar ve Şampiyon Paketleri
    RP
    kullanarak yeni şampiyonlar satın alabilirsiniz. Ayrıca, birden fazla şampiyonu içeren şampiyon paketleri de RP ile satın alınabilir, böylece koleksiyonunuzu daha hızlı genişletebilirsiniz. Farklı şampiyonlarla oynamak oyundan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

     

    3. Özel Etkinlikler ve Promosyonlar
    Riot Games
    zaman zaman özel etkinlikler ve promosyonlar düzenler. Bu etkinliklerde RP ile özel eşyalar, semboller ve ödüller kazanabilirsiniz. Özellikle Worlds etkinliklerinden sonra çok güzel içerikler satışa sunulmaktadır.

     

    4. Hextech ve Masterwork Sandıkları
    RP
    ile Hextech sandıkları ve anahtarları satın alarak nadir kostümler, simgeler ve diğer oyun içi eşyaları kazanabilirsiniz. Masterwork sandıkları ise daha kaliteli ödüller sunar.

     

    5. Sunucu ve İsim Değiştirme
    RP
    kullanarak oyun içindeki kullanıcı adınızı ve sunucunuzu değiştirebilirsiniz.

     

    RP satın almak size oyunda sadece kozmetik avataj sağlayabilir. League of Legends P2W bir oyun değildir, aldığınız ürünler sadece görünüşünüzü güzelleştirir.

    RP hizmetlerine ek olarak İtemSatış'ta çok fazla League of Legends hizmeti yer almaktadır. Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Her türlü sorunuz için canlı desteğimize 7/24 bağlanabilirsiniz.
    https://www.itemsatis.com/ilanlar/lol-hesap-satisi.html
    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-unranked-hesap.html
    https://www.itemsatis.com/ilanlar/lol-random-hesap.html
    https://www.itemsatis.com/ilanlar/lol-elo-boost.html

    İçeriğimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz! Blog sayfamızdaki diğer League of Legends haberlerini de takip etmenizi tavsiye ederiz.


    Önceki Haber
    Valorant VP Fiyatları 2024

    Valorant VP Fiyatları 2024

    1 ay önce 10 dk okuma süresi

    Valorant, 2020 yılının mayıs ayında Riot Games tarafından piyasaya sürüldü ve çok kısa sürede milyonlarca oyuncuya sahip oldu. Taktiksel FPS oyunlarına yeni bir soluk getiren Valorant, kendine özgü oynayış mekanikleri ve hikayesiyle oldukça büyük bir kitlenin ilgisini çekti. 7'den 70'e oyuncu kitlesine sahip olmak ancak bu tür oyunlarda mümkündür. Riot başlangıçta Project A olarak duyurduğu Valorant&#

    Sonraki Haber
    Pubg Mobile UC Fiyatları 2024

    Pubg Mobile UC Fiyatları 2024

    1 ay önce 10 dk okuma süresi

    Öncelikle biraz PUBG Mobile'dan bahsedelim. 23 Mart 2017 tarihinde Krafton tarafından geliştirilen ve Tencent tarafından yayıncılığı üstlenen efsane Battle Royale oyunu! Battle Royale türünün yaklaşık 5 yıl boyunca en çok oynanan oyun türlerinden biri olmasının başlıca sebebi PUBG'nin popülaritesidir. PC platformunda çok büyük başarılar elde eden dev oyun, gözünü çok daha büyük bir platform olan mo

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim