Riot Games Ürünlerine Zam Geliyor!

    Riot Games Ürünlerine Zam Geliyor!

    18 Eylül'den itibaren geçerli olacak şekilde Valorant, League of Legends, LoRa ve Wild Rift ürünlerine zam yolda! Detaylar aşağıda.

    Valorant VP Zammı

    Riot Games'in yaptığı açıklamada 4 oyununun da Türkiye'de zamlanacağı anlaşıldı. Bazı ülkelerde indirime gidilirken, bazı ülkelerde çok yüksek oranda zam yoluna gidildiği görüldü. Türkiye için açıklanan Valorant VP zammı %15 olarak duyuruldu. Riot Games bu zammı ürün fiyatlarına yansıtmak yerine ürün baremlerini azaltıyor. Yani bugün 100₺ ödeyip 100 VP alabilirken, zamndan sonra 100₺ ödeyip 85 VP alacaksınız gibi düşünebilirsiniz. Zamlardan önce VP satın almak isterseniz İtemSatış'ta %10 indirim devam ediyor. Zamlardan önce alım yapmak doğru bir karar olacaktır, bu yüzden satın alımlarınızı 18 Eylül sonrasına bırakmamanızı tavsiye ederiz.
     


    League of Legends RP Zammı

    Türkiye'de hâlâ milyonlarca kullanıcısı bulunan League of Legends ürünleri de zamdan nasibini aldı. RP kodları %24 zamlı fiyatlarla mağazada yerini alacak. Yine zamdan etkilenmek istemiyorsanız 18 Eylül'den önce İtemSatış'tan %10 indirimli Riot Points satın alabilirsiniz.
     


    Legends of Runeterra Zammı

    Ülkemizde çok popüler olmayan fakat dünyada hatrı sayılır bir kitlesi bulunan Legends of Runeterra'ya %63 zam geliyor. Uzun süredir fiyatlarında bir değişiklik yapılmadığı için zam oranı epey yüksek gözüktü. Zaten kitlesi bulunmayan bu oyunun Türkiye'deki satış oranlarının epey düşeceğini tahmin ediyoruz.
     


    Wild Rift Zammı

    Mobil oyun dünyasında oldukça fazla kullanıcıya sahip olan ve Mobile Legends ile rekabet içerisinde olan Wild Rift ise %24 oranında zamlanacak. Vahşi çekirdek ürünlerinin değeri %24 düşecek gibi düşünebilirsiniz.
     


    Neden Zam Geliyor?

    Riot Games bu sorunun cevabı olarak küresel döviz değişiklikleri ve bazı bölgelerdeki ucuzluk sebebiyle kullanıcılarının aktarım yaparak veya VPN kullanarak bu bölgelerden satın alım yapmasını öne sürdü. Bedel artışından dolayı mutlu olmadığını ileten Riot Games, zam kararının onları da mutlu etmediğini ekledi.


    Önceki Haber
    Valve'ın Yeni Oyunu Deadlock Hakkında Kapsamlı Rehber

    Valve'ın Yeni Oyunu Deadlock Hakkında Kapsamlı Rehber

    2 hafta önce 10 dk okuma süresi

    1. Oyun Hakkında Genel Bilgiler Deadlock, Valve'ın FPS türünde bir oyunudur. Oyun, hem bireysel yetenekleri hem de takım oyununu ödüllendiren dinamik bir yapıya sahiptir. Deadlock, klasik FPS oyunlarından farklı olarak, taktiksel unsurların ön planda olduğu bir oyun deneyimi sunuyor. Oyuncular, farklı karakterler (ajanlar) ve yetenekler arasından seçim yaparak, rakiplerini alt etmeye çalışırlar.   2. Karakterler ve Yetenekler Oyundaki h

    Sonraki Haber
    Roblox Yetkilileri Yasak Hakkında Yeni Bir Açıklama Yaptı

    Roblox Yetkilileri Yasak Hakkında Yeni Bir Açıklama Yaptı

    2 hafta önce 10 dk okuma süresi

    Roblox Yasağı Yakında Kaldırılabilir Roblox yasaklamanın yapıldığı ilk gün olan 07.08.2024 tarihinden itibaren Türk yetkililer ile iletişim kurulduğunu ve taleplerin karşılanacağı mesajını vermişti. Bu iş birliği hevesine rağmen henüz Türk makamlarından bu konu için bir açıklama gelmedi. Bunun üzerine Roblox yetkilileri 4 Eylül 2024'de şu açıklamayı yaptı; “2 Eylül 2024 günü Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği’n

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim