Valorant VP Fiyatları 2024

    Valorant VP Fiyatları 2024

    Merhaba değerli İtemSatış ziyaretçileri. Bugünkü içeriğimizde sizlere Valorant VP 2024 fiyatlarından bahsedeceğiz. Keyifli okumalar!

    Valorant, 2020 yılının mayıs ayında Riot Games tarafından piyasaya sürüldü ve çok kısa sürede milyonlarca oyuncuya sahip oldu. Taktiksel FPS oyunlarına yeni bir soluk getiren Valorant, kendine özgü oynayış mekanikleri ve hikayesiyle oldukça büyük bir kitlenin ilgisini çekti. 7'den 70'e oyuncu kitlesine sahip olmak ancak bu tür oyunlarda mümkündür. Riot başlangıçta Project A olarak duyurduğu Valorant'ı yayınladığı günden bu yana güncel tutmaya çalışıyor ve her ay bir dizi geliştirmeleri kullanıcılarına sunuyor. Yeni haritalar, yeni ajanlar, yeni içerikler, yeni kaplama paketleri ve gece pazarı benzeri etkinlikleri sayesinde oyunu her daim güncel tutmaya çalışarak çok başarılı bir politika izliyorlar. Zira en yakın rakibi CS GO oyuncularına uzun zamandır güncelleme sunmuyor ve hilelere çözüm bulamıyordu. Riot Games, Vanguard sayesinde hilelere sorun buldu ve rekabete hızlı bir şekilde dahil oldu. Hatta Valorant o kadar büyük bir başarı yakaladı ki CS GO, CS2'ye dönüşmek zorunda kaldı. Bir dizi yenilikler yapan Valve, yine de çok fazla oyuncusunu Valorant'a kaptırmış gibi gözüküyor.


    Valorant Points (VP) Nedir?

    Valorant oyununda oyun içi bir mağaza bulunmaktadır. Bu mağazaya sadece Client üzerinden giriş yapılabilir ve içerisinde alışveriş yapabilmek için Valorant Points adı verilen sanal para birimine sahip olmanız gerekir. Valorant Points'e sahip olmanın tek yolu ise onu gerçek para karşılığında satın almaktır. VP satın almak için 2 farklı yöntem bulunur. Bunlardan biri standart oyun fiyatlarıyla satın alım seçeneği, diğeri ise İtemSatış'tan E-Pin kod olarak satın almaktır. Epin seçeneği her zaman en uygun fiyatlı olan seçenektir, içeriğimizin devamında nasıl daha ucuza VP alabileceğinizi anlatıyor olacağız.
     

    2024 Valorant VP Fiyatları

    Riot Games fiyatları sabit tutma konusunda çok da başarılı bir firma sayılmaz. 2022 yılından bu yana defalarca fiyat artırma politikasını seyrettikleri söylenebilir. Hatta 2023 yılı içerisinde 2 defa zam yapıldı ve Valorant oyuncularının alım gücü oldukça düşürüldü. Buna rağmen VP satışları bir şekilde devam etmekte ve kullanıcılar kaplamalara sahip olmak için alım yapmak zorunda. Güncel 2024 Valorant VP fiyatlarına göz atacak olursak;

    Valorant VP Fiyatları 2024

    Bu fiyatlar oyun içerisinden Valorant'ın sunduğu kredi kartı ödeme yöntemiyle satın alabileceğiniz fiyatlardır. Fakat Epin kodu şeklinde %10 daha ucuza VP almak istiyorsanız mutlaka İtemSatış'ı tercih etmelisiniz. Hemen aşağıda İtemSatış'ın 2024 VP fiyatları yer almaktadır.

    • İtemSatış 150 VP: 29.70₺
    • İtemSatış 600 VP: 117₺
    • İtemSatış 1200 VP: 225₺
    • İtemSatış 2200 VP: 405₺
    • İtemSatış 3500 VP: 630₺
    • İtemSatış 7300 VP: 1260₺

    Gördüğünüz üzere İtemSatış sayesinde tüm VP kodlarını %10 indirimli şekilde satın alabiliyorsunuz. Bütçenizi avantajlı şekilde yönetmek istiyorsanız İtemSatış'ı tercih edin ve ortalama olarak 10 alışverişinizden birini bedavaya getirmiş olun! Hatta gece pazarı dönemlerinde bazen sürpriz günün fırsatları indirimleriyle daha da ucuza Valorant Points alma fırsatı sunuyoruz. Günün fırsatları sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

    Valorant VP Fiyatları 2024


    Valorant Battle Pass fiyatı

    Valorant oyununda Battle Pass fiyatı genelde 1.000 VP olarak belirlenmektedir. Fakat bazen bu fiyat değişiklik gösterebilir. En güncel fiyat için mutlaka oyun içi mağazayı ziyaret etmeniz tavsiye edilir. İtemSatış mağazasında ise Battle Pass ürününü almak isterseniz 225₺ ödeme yapmanız gerekir. Ödeme karşılığında 1200 VP teslim edilir ve kodu aktif ettikten sonra Battle Pass'i açabilirsiniz. Kalan 200 VP'yi ise daha sonra değerlendirebilirsiniz.

     

    Valorant VP Zam Gelecek Mi?

    Öncelikle bu sorunun net cevabını sadece Riot Games'in verebileceğini iletmeliyiz. Fakat yılların getirdiği tecrübeyle beraber Ocak 2025 veya Şubat 2025'te VP fiyatlarına zam gelebilir. Çünkü Türkiye'de genelde bu aylarda asgari ücret ve memur zamları belli olmaktadır. Zam gelmeden önce sizi Discord, Instagram ve İtemSatış Web sitesindeki Banner alanlarından bilgilendirmekteyiz. Mutlaka bizi takipte kalın ve fiyat değişikliklerinden en önce haberdar olun. Böylece alışverişinizi önceden yapabilir ve ekonominizi zamdan biraz da olsa koruyabilirsiniz.

    Daha fazla Valorant içeriği için Blog sayfamızı takipte kalın!

    Tıkla Valorant hesap satın al
    Tıkla Valorant Random hesap satın al


    Önceki Haber
    Brawl Stars Elmas Fiyatları 2024

    Brawl Stars Elmas Fiyatları 2024

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    Önceki Blog içeriklerimizde Brawl Stars elmas nedir? Sorusuna cevap vermiştik ve okuyucularımızı bu konuda bilgilendirmiştik. Bugün ise Brawl Stars elmas fiyatlarını değerlendireceğiz ve İtemSatış'taki indirimleri gözler önüne sereceğiz. Kemerleri bağlayın ve birkaç dakikalık okuma keyfinin tadını çıkarın! Brawl Stars oyun içerisindeki elmas fiyatları Brawl Stars elmas fiyatları Dolar kuruna bağlı olduğu için dönemsel d

    Sonraki Haber
    LoL RP Fiyatları 2024

    LoL RP Fiyatları 2024

    1 ay önce 10 dk okuma süresi

    Öncelikle biraz League of Legends oyunundan bahsedelim. Oyuncular arasında LoL olarak bilinen bu oyun Riot Games tarafından Ekim 2009 tarihinde geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. MOBA türündeki bu oyun Dota 2 ve Warcraft III esintileri taşımaktaydı. İlham kaynağı olan oyunlara benzer bir yapıda oluşturulmuş ve yıllar süren geliştirme sürecinde yüz milyonlarca oyuncu tarafından oynanmıştır. Sürekli olarak güncellenmesi ve yeni şampiyonlar eklenmesi sebebiyle

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim