Roblox Ne Zaman Açılacak?

    Roblox Ne Zaman Açılacak?

    7 Ağustos 2024 tarihinde kapatılan Roblox ne zaman açılacak?

    Roblox 07/08/2024 tarihinde Adana Cumhuriyet Başsavcılığının kararıyla kapatılmıştı. Sebeplerini daha önce yorumlamıştık. Neredeyse 2 hafta geçmesine rağmen Roblox'un açılmamış olması, akıllara Roblox ne zaman açılacak sorularını getirdi. Çünkü Instagram 1. haftası henüz dolmadan açılmıştı.


    Roblox Yetkilileri Türkiye Yetkilileriyle İş Birliği İçerisinde Olacağını Açıklamıştı

    Roblox yetkilileri yasağın hemen ardından yaptıkları açıklamada Türkiye Cumhuriyeti yetkilileriyle iletişimde olduklarını ve sorunu gidermek için çalışacaklarını açıklamıştı. Geçen 12 günün ardından ilk gelişme dün akşam saatlerinde yaşandı. Devlet büyüklerinin oyun içerisinde gözüktüğü bir oyun Roblox'tan silindi ve geliştiricilerinin hesabı pasif duruma getirildi. Bu yaşanan durum Roblox'un açılma sürecini hızlandırabilir mi? Bunun cevabını sanırım önümüzdeki günlerde görebileceğiz.


    Yasaklama Sonrası Devlet Tarafından Başka Bir Açıklama Gelmedi

    Yasak sonrası Roblox tarafından adımlar atılsa da, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinin farklı bir açıklaması olmadı. Bu sebeple Roblox'un Instagram kadar hızlı açılmayacağını düşünmekteyiz. Mahkeme sürecinin ne kadar süreceğini tahmin etmek zor, fakat Roblox yetkililerinin bir an önce Avrupa ve Amerika'da aldığı önlemleri Türkiye'de de alması çok büyük önem taşıyor.

    Roblox yasağıyla alakalı gelişmeler oldukça Blog sayfamızdan sizinle bilgi paylaşıyor olacağız. Güncel kalmak ve Roblox hakkında daha fazla içeriği görmek için bizi takipte kalın!


    Önceki Haber
    Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    Biraz Steam'den bahsederek başlayalım. Steam, Valve tarafından geliştirilen ve 17 Eylül 2003'te yayınlanan genel hatlarıyla bir oyun platformudur. Eğer detaylandıracak olursak bir dijital dağıtım servisidir. Oyun geliştiricileri Steam platformunun aktifliğinden faydalanarak oyunlarını burada sergilemekte ve satış başı Steam'e komisyon ödemektedir. Eğer oyunlarınızı daha büyük bir kitleye ulaştırmak istiyorsanız mutlaka Steam ile çalışmalısınız. Platformdan

    Sonraki Haber
    SaveRoblox Etiketi Türkiye Gündemine Oturdu

    SaveRoblox Etiketi Türkiye Gündemine Oturdu

    1 ay önce 6 dk okuma süresi

    #SaveRoblox Etiketi Türkiye Gündemine Oturdu: Kullanıcılar Roblox'un Açılmasını İstiyor Geçtiğimiz gün, popüler sosyal medya platformu X.com üzerinde başlatılan #SaveRoblox kampanyası kısa sürede büyük bir yankı uyandırdı. Türkiye'deki Roblox oyuncularının yoğun desteğiyle, etiket 100 binden fazla paylaşım alarak Türkiye gündemine oturdu. Bu kampanya, Roblox'un ülke genelinde yeniden erişilebilir hale gelmes

    En son yorumlar
    pythoneralper
    pythoneralper
    Ah ah hala açmadılar şunu
    Beğen Cevapla
    Zoroalt
    Zoroalt
    Açılır inşallah rb ürünleri satmayı düşünüyorum
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim