Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    Merhaba değerli okuyucularımız. Bu içeriğimizde Valve'in ünlü platformu Steam'in cüzdan kodu fiyatlarını inceleyeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz!

    Biraz Steam'den bahsederek başlayalım. Steam, Valve tarafından geliştirilen ve 17 Eylül 2003'te yayınlanan genel hatlarıyla bir oyun platformudur. Eğer detaylandıracak olursak bir dijital dağıtım servisidir. Oyun geliştiricileri Steam platformunun aktifliğinden faydalanarak oyunlarını burada sergilemekte ve satış başı Steam'e komisyon ödemektedir. Eğer oyunlarınızı daha büyük bir kitleye ulaştırmak istiyorsanız mutlaka Steam ile çalışmalısınız. Platformdan oyun satın alabilmeniz için 2 seçeneğiniz var. Ya doğrudan oyunu kredi kartınız ile satın alacaksınız, ya da Steam bakiyenize cüzdan kodu adı verilen Epin ile yükleme yapacaksınız. Makalemizin devamında bunu nasıl yapabileceğinizi sizlere anlatıyor olacağız, lütfen okumaya devam edin.
     

    Steam Cüzdan Kodu Nedir?

    Eğer Steam'de daha önce oyun satın aldıysanız bunun anlamını biliyor olabilirsiniz. Hadi gelin bilmeyenler için Steam cüzdan kodu nedir? Sorusunu yanıtlayalım. Steam profilinizde size özel bir cüzdan bulunur. Bu cüzdana kartınızla veya en kolay yöntem olan Epin ile yükleme yapabilirsiniz. İtemSatış'tan alacağınız Steam cüzdan kodu size dijital olarak teslim edilir, sonrasında bu cüzdan kodunu bakiyenize para eklemek için kullanırsınız. Ekleme işleminin ardından istediğiniz oyunu Steam bakiyenizle satın alabilirsiniz.
     

    Steam Cüzdan Kodu Fiyatları

    Yıllardır Steam platformunda ₺ fiyatlandırması mevcuttu. Fakat Valve aniden aldığı kararla 20 Ekim 2023 tarihinden itibaren Türkiye'deki oyunculara TL ile değil USD ile satış yapılacağını açıkladı. Yıllardır 7-15₺ arasında kuru sabitleyen Steam, oldukça zarar etmiş olacak ki böylesi bir karar alınmış. Bu kararla birden ülkemizde kötü giden döviz kurtları sebebiyle oyun satın almak neredeyse imkansız hale geldi. En ucuz oyunların 1000-2000₺ arası olduğu platformda Türk oyuncuların alım gücü bir hayli düşürüldü.

    Üstelik kredi kartınız ile Steam alışverişi yapmayı düşünüyorsanız Dolar kurunun üzerine birde bankanızın masrafları ve yüksek kuru ekleniyor. Bu da sizlere olumsuz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Tüm bunları bir kenara bırakıp Türk Lirası ile Steam cüzdan kodu satın almak isterseniz İtemSatış tam olarak burada devreye giriyor. İşte Steam cüzdan kodu fiyatları:

    • 5 USD + banka kuru
    • 10 USD + banka kuru
    • 20 USD + banka kuru
    • 25 USD + banka kuru
    • 50 USD + banka kuru
    • 100 USD + banka kuru
       

    İtemSatış Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    Yukarıda da bahsettiğimiz gibi İtemSatış'ta Steam cüzdan koduları TL ile satılmaktadır. Yani banka kuru, yüksek döviz kuru gibi etkenlerden sizi koruyoruz. İtemSatış'a üye olduktan sonra bakiyenize para ekleyip, ürünlerimizi 7/24 anında teslim alabilirsiniz. Tüm ürünler otomatik teslimattır ve saniyeler içerisinde siparişlerim sayfasından koda erişebilirsiniz. Kodu Steam platformunda hemen aktifleştirebilir ve hayalinizdeki oyuna daha ucuza sahip olabilirsiniz. İşte Ağustos 2024 güncel İtemSatış Steam cüzdan kodu fiyatları:

    Steam Cüzdan Kodu Fiyatları 2024

    Steam cüzdan kodu fiyatları içeriğimizin sonuna geldik. Umarız sizi yeterli bilgilendirebilmişizdir. Sonraki Steam içeriklerinde görüşmek üzere!

    Bu içerikten bağımsız olarak nasıl daha da ucuza Steam oyunları satın alabileceğini öğrenmek ister misiniz? Haydi gelin bu yöntemden de biraz bahsedelim:
    İtemSatış CD Key satış sayfasında Steam oyunları neredeyse %95'e varan indirimlere sahip. Bu sayfadaki tüm ürünler %100 orijinal Steam anahtarı olarak saniyeler içerisinde teslim edilir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak tüm CD Key ürünlerini inceleyebilirsiniz.
    https://www.itemsatis.com/cd-keys.html

     

    Steam hesap satışı için: https://www.itemsatis.com/ilanlar/steam-random-key.html
    Steam Random hesap için: https://www.itemsatis.com/ilanlar/steam-random-hesap.html


    Önceki Haber
    Robux Fiyatları 2024

    Robux Fiyatları 2024

    1 ay önce 10 dk okuma süresi

    Öncelikle biraz Roblox'tan bahsedelim. Roblox Corprotion tarafından geliştirilen ve yayınlanan Sandbox türünde bir oyundur. Aslında Roblox tek başına bir oyun değildir. Kullanıcıları tarafından geliştirilen oyun modları ve haritalarda kişiye özel deneyim imkanı sunuluyor. Yani Roblox tamamen sizin hayal dünyanız çerçevesinde oyun geliştirmenize olanak sağlayan bir platformdur. Türkiye'de 15 milyondan fazla Roblox oyuncusu olduğu bilinmektedir v

    Sonraki Haber
    Roblox Ne Zaman Açılacak?

    Roblox Ne Zaman Açılacak?

    1 ay önce 6 dk okuma süresi

    Roblox 07/08/2024 tarihinde Adana Cumhuriyet Başsavcılığının kararıyla kapatılmıştı. Sebeplerini daha önce yorumlamıştık. Neredeyse 2 hafta geçmesine rağmen Roblox'un açılmamış olması, akıllara Roblox ne zaman açılacak sorularını getirdi. Çünkü Instagram 1. haftası henüz dolmadan açılmıştı. Roblox Yetkilileri Türkiye Yetkilileriyle İş Birliği İçerisinde Olacağını Açıklamıştı Roblox yetkilileri yasağın hemen ard

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim