Selamlar arkadaşlar. Oyunu bırakacağım için satılığa çıkardığım el emeği kendi hesabımdır. Çok uzatmadan içeriğine gelecek olursak:Elo: Yüce 2 (çift kalkan)Kuronomi ŞerifFatih PhantomKaos VandalKaos OperatörDenge Yelpaze ve 2 adet sezon bileti bıçağıHelezon SpectreHelezon YılanKalan tüm silahlar skinli !! (2 battle pass)Mail değişt...
Teslimat Süresi : | 12 Saat içerisinde |
Sunucu: | TR |
Rank: | Yücelik (Ascendant) |
Hesap Seviyesi: | 20 Üzeri |
İlk Mail: | Yok |
İsim Değişim Hakkı: | Yok |
Mail Devir: | Mail Değişimi Yapılacak |
LOL Hesabı: | Yok |
Premier Telefon No: | Doğrulanmamış |
Selamlar arkadaşlar. Oyunu bırakacağım için satılığa çıkardığım el emeği kendi hesabımdır. Çok uzatmadan içeriğine gelecek olursak:
Elo: Yüce 2 (çift kalkan)
Kuronomi Şerif
Fatih Phantom
Kaos Vandal
Kaos Operatör
Denge Yelpaze ve 2 adet sezon bileti bıçağı
Helezon Spectre
Helezon Yılan
Kalan tüm silahlar skinli !! (2 battle pass)
Mail değiştirerek devralacaksınız. Telefon numarası bağlantısını hesabı aldıktan sonra kendinizde iptal edebilirsiniz. İsim değişme hakkı şu an yok ama yanlış değilsem mart ayı civarında gelecek. Aklıma gelenler bunlar kafanıza takılanlar oldukça sorabilirsiniz. Allaha'a emanetsiniz. <3
Bu ilana ait soru bulunmamaktadır.
Aşağıdaki butona tıklayarak merak ettiklerinizi satıcıya sorabilirsiniz.
Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.
Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların itemsatış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.
İtemSatış.com geliştirdiği Güvenli Ticaret Sistemi Yazılımı ile alıcı ve satıcı arasında güven köprüsü oluşturur. Bu sistemin amacı dolandırıcılığın önüne geçmek ve üyelerimizi korumaktır. Aşağıdaki kurallara uyarak kendinizi çok yüksek oranda korumaya alabilirsiniz.
Aşağıda hem alıcı, hem satıcı olarak nasıl güvenli alışveriş yapabileceğiniz yazmaktadır.
Not: Yukarıdaki bilgiler otomatik teslimatlı ürün (stoklu) satış yapıyorsanız geçerlidir. Manuel teslimat ürünlerde satış sonrası bildirimler sayfasına bağlanarak öncelikle ürünü teslim edeceğinize hazır olduğunuzu bildirmeniz, ardından ürünü teslim edip teslimatı tamamladım butonuna tıklamanız gerekmektedir. Eğer bu işlemler yapılmaz ise sipariş iptal olabilir.
Alışveriş işlemleri canlı destek üzerinden yapılmaz. Yaptığınız işlemlerde paranız %100 İtemsatış güvencesindedir. Alışverişi tamamlayıp onay verene kadar paranız kesinlikle satıcıya gönderilmez. Yaşanabilecek her türlü sorun ve aklınızdaki sorular için destek talebi oluşturarak veya canlı destek üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Hem alıcı hem satıcının sipariş boyunca video kaydı alması ve gerekli durumlarda bunu bize ulaştırması zorunludur.
Keyiflı alışverişler dileriz!
Buraya tıklayarak yardım merkezi sayfamıza ulaşabilirsiniz, Üyelerimiz tarafından sıkça sorulan sorular yardım merkezinde listelenmektedir.